Over ons

Achtergrond

Na een ruime ervaring als digitaal specialist bij de Politie Eenheid Rotterdam heeft Henk Schippers jaren geleden het huidige bedrijf Schippers IT opgericht. Het netwerk van Schippers IT is inmiddels wereldwijd. Schippers IT biedt niet alleen oplossingen bij digitaal forensische problemen, maar zorgt met een team van gecertificeerde specialisten ook voor de aan- en verkoop van hoogwaardige hard- en softwareproducten.

Missie

Schippers IT ervaart dat ‘morgen’ belangrijker is dan ‘vroeger’. Zaken binnen cyber security en binnen de wereld van cybercrime krijgen speciale aandacht waarbij een preventieve aanpak de voorkeur heeft. Mocht dit niet voldoende lukken wordt een repressieve oplossing uitgevoerd. Door het bieden van een uitstekende dienstverlening met praktische ondersteuning biedt Schippers IT alles wat u nodig heeft op digitaal gebied.

Visie

Stilstaan in ontwikkeling is achteruitgang. De visie van Schippers IT is om klanten te inspireren met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen en uitstekende dienstverlening. Hierbij zullen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Onze ambitie is om in de toekomst toeleverancier, aanspreekpunt en partner te zijn van digitaal forensisch Nederland. Dit willen wij bereiken door het bewustzijn over ‘gevaren in de digitale wereld’ te vergroten en een sterkere samenwerking te creëren met organisaties. In dit proces staat de klant centraal.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief