Over ons

Over ons

Vol met ervaring en kennis als digitaal specialist van de Politie Eenheid Rotterdam heeft Henk Schippers jaren geleden Schippers IT opgericht. Inmiddels is Schippers IT doorgegroeid naar een BV met een wereldwijd netwerk van partners, leverancier en klanten. Schippers IT is naast de kernactiviteiten op het gebied van digitaal forensisch onderzoek en cybersecurity ook gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gerelateerde hard- en softwareproducten.

Missie

Schippers IT ontzorgt haar klanten op het gebied van digitaal forensisch onderzoek en cybersecurity. Onze gecertificeerde specialisten helpen u bij het uitvoeren van onderzoek, het adviseren bij incidenten en door afnemers en producten samen te brengen. Door de jarenlange ervaring weet Schippers IT wat u als klant wilt en nodig heeft.

Met de uitstekende dienstverlening en ondersteuning kunt u zich als klant volledig richten op uw werk. U, de klant, staat centraal. Hierdoor kunt u altijd de beste oplossing voor uw probleem verwachten.

Visie

Stilstaan in ontwikkeling is achteruitgang. De visie van Schippers IT is om klanten te inspireren met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen en onze dienstverlening. Hiermee zullen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Onze ambitie is om in de toekomst uw toeleverancier, aanspreekpunt en partner te zijn op het gebied van digitaal forensisch onderzoek en cybersecurity.

Dit willen wij bereiken door het bewustzijn over ‘gevaren in de digitale wereld’ te vergroten en een sterkere samenwerking te creëren met organisaties.

Meld je aan en blijf op de hoogte!