Cyber Security
Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van digitale kwetsbaarheden?
Neem contact met ons op

Cyber Security

Particulieren en ondernemers zijn zich vaak onvoldoende bewust van de digitale risico’s die ze lopen. Cyberaanvallen komen voortdurend en op grote schaal voor. De snelheid waarmee digitale bedreigingen zich ontwikkelen is aan de orde van de dag. De onderstaande begrippen zijn een greep uit de veel voorkomende bedreigingen.


Heeft u eerder te maken gehad met cybercriminaliteit, wilt u uzelf of uw organisatie preventief beveiligen tegen deze vorm van criminaliteit of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk ook onze blog

Cyber Security Audit

Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van digitale kwetsbaarheden? Of wilt u weten hoe goed uw werknemers op de hoogte zijn van de gevaren die zich afspelen op het internet? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een Cyber Security Audit door onze specialisten uit te laten voeren.


Een Cyber Security Audit is een uitgebreid onderzoek naar uw netwerk en de processen die gelden binnen uw organisatie. We voeren onder andere een controle uit in hoeverre het netwerk voldoet aan de basisprincipes van digitale beveiliging. Daarnaast voeren we een kwetsbaarheidsanalyse uit om te kijken hoe vatbaar het netwerk is voor virussen en malware. De resultaten en aanbevelingen zullen in een adviesrapportage worden beschreven en met u worden besproken. Eventuele bijzonderheden en wensen kunnen worden besproken en nemen we mee in de scan.

Cyber Security Awareness Training

Heeft u of uw organisatie al nagedacht over de onderstaande vragen?

  • Is uw organisatie digitaal goed beveiligd?
  • Bent u er zich van bewust hoe uw organisatie digitaal is beveiligd en welke maatregelen uw organisatie hiervoor treft?
  • Weet u hoe uw privézaken invloed kunnen hebben op uw organisatie en vice versa?

Wanneer u twijfelt bij deze vragen, dan raden wij u onze Cyber Security Awareness Training aan.

Meer informatie

Gratis website scan

De kans is vrij groot dat uw bedrijf een website heeft. Dit is natuurlijk een goed middel om nieuwe klanten te krijgen. Helaas kan het ook minder gewenste gevolgen geven als uw website niet voldoende is beveiligd. Daarom bieden wij iedereen een gratis website scan aan.


Met een website scan wordt gekeken naar de meest voorkomende fouten en problemen. Hierbij kijken we bijvoorbeeld of data versleuteld over het netwerk gaat. Dit voorkomt dat gevoelige informatie door kwaadwillende onderschept kan worden. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijke kwetsbaarheden die we onder de loep nemen. Uiteindelijk volgt hier een klein rapport uit waar u weer verder mee kan.


Het woord gratis is ook echt gratis. Er zijn achteraf geen extra kosten die plotseling in rekening worden gebracht.

Totaaloplossing

Heeft uw organisatie te maken met privacygevoelige informatie en wilt u deze informatie zo goed mogelijk beschermen tegen het lekken of misbruiken hiervan? Is uw organisatie afhankelijk van bepaalde bedrijfsprocessen die essentieel zijn om uw organisatie voort te zetten en wilt u de continuïteit van deze processen waarborgen? Wij kunnen u helpen met het goed en veilig inrichten en monitoren van uw IT-infrastructuur en het creëren van inzicht en bewustzijn bij u en uw personeel. Voorkom ongewenste activiteiten in uw netwerk en traceer tijdig digitale bedreigingen of afwijkend gedrag.

Datalekken

We spreken van een datalek wanneer gegevens van een persoon of organisatie in handen komen van derden die geen toegang tot die gegevens mogen hebben. Een datalek kan het gevolg van een beveiligingsprobleem zijn. In de meeste gevallen gaat het om gelekte digitale bestanden, al kunnen geprinte documenten evengoed een datalek vormen. Het verliezen van uw bedrijfstelefoon of -laptop behoort mogelijk ook tot een datalek. Om dit te voorkomen zijn er diverse praktische en technische oplossingen zoals bijvoorbeeld het toepassen van encryptie op deze apparaten.


Bij het lekken van privacygevoelige data, bewust of onbewust, bent u verplicht om dit te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens. De daarbij passende maatregelen naar de toekomst toe benodigd een specifieke benadering.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief