Spyder Forensics - Drones Forensic Analysis

Spyder Forensics - Drones Forensic Analysis

Duur: 3 dagen
Niveau: Expert

De Drones Forensic Analysis training biedt de deelnemer competenties om verscheidene soorten data uit Unmanned Aircraft Systems (UAS), ook bekend als Drones, te identificeren en extraheren. Daarnaast leert de student zowel een Drone te bedienen als het verzamelen van forensisch data zoals vluchtinformatie, foto- en videobestanden zonder de Drone te demonteren.

Doelgroep

Deze training richt zich op forensisch onderzoekers die zich willen verdiepen in Drones, de bijbehorende software en de te analyseren forensische data. Om deze training succesvol af te ronden is het aanbevolen om bekend te zijn met het Windows systeem en 6 maanden werkervaring te hebben op het gebied van forensisch onderzoek.

Studiebelasting

De student is 3 dagen, 8 uur per dag, bezig met deze training en hoeft buiten de lesdagen geen zelfstudie toe te passen.

Studiemateriaal

Alle benodigde software wordt aangeboden tijdens de training. Deelnemers ontvangen de benodigde hardware om een correcte analyse uit te voeren, daarnaast worden er Drones beschikbaar gesteld.

Kwalificaties

Aan het eind van deze training ontvangt de student een bewijs van deelname.