Nuix Foundations - Cybersecurity

Duur: 2 dagen
Niveau: Gemiddeld

Nuix Foundations Cybersecurity is een tweedaagse training. Er wordt behandeld hoe cases aangemaakt kunnen worden en hoe data onderzocht en efficiƫnt geanalyseerd kan worden op basis van het Cybersecurity Investigative model.

Deze training staat stil bij een effectieve workflow en analyse technieken die van toepassing zijn bij het onderzoek naar een cybercrime. Studenten volgen een model om bewijs te verzamelen, te analyseren en te begrijpen. Gedurende de cursus hebben de cursisten de kans om met een Nuix expert te kijken naar een integratie in de zelf gebruikte omgeving.

Doelgroep

Deze cursus is gericht op studenten die Cybercrime onderzoeken moeten gaan doen in Nuix. Het is aan te raden dat de student reeds bekend is met Nuix en met het uitvoeren van forensische onderzoeken. Aan het einde van de cursus kan de student zelfstandig onderzoeken doen naar Cybercrime door middel van Nuix Investigations & Response.

Studiebelasting

De student is 2 dagen 8 uur bezig met deze cursus en hoeft buiten de lesdagen geen zelfstudie toe te passen.

Studiemateriaal

De student krijgt een lesboek die aan het einde van de cursus eigendom van de student wordt. De student dient zelf een laptop mee te nemen ten behoeve van de cursus. Schippers IT adviseert om laptops te gebruiken met minstens een Intel Core i5 (of gelijkwaardige) processor en 8GB werkgeheugen, minstens 100GB vrije opslagruimte is ook een pre.

Kwalificaties

Na het afronden van de cursus ontvangt de student een bewijs van aanwezigheid.