Nuix eDiscovery Specialist

Duur: 2 dagen
Niveau: Geavanceerd

Deze cursus richt zich op de complete Nuix eDiscovery workflow vanaf het inladen van de data tot de eindresultaten. De cursus laat zien hoe er met de workflow instellingen omgegaan dient te worden voor verschillende soorten data. De studenten zullen de data controleren op problemen, analyse toepassen op de data en de data doorzoeken. Ze zullen leren hoe ze de data klaarzetten voor betrokkenen zodat die de data kunnen bekijken.

Doelgroep

Deze cursus is gericht op studenten die eDiscovery onderzoeken binnen Nuix moeten gaan uitvoeren. Voordat er aan deze cursus gestart kan worden dient Nuix 101 succesvol afgerond zijn, het is ook raadzaam dat de cursist al bekend is met Nuix. Aan het einde van de cursus kan de student zelfstandig werken in Nuix eDiscovery.

Studiebelasting

De student is 2 dagen 8 uur bezig met deze cursus en hoeft buiten de lesdagen geen zelfstudie toe te passen.

Studiemateriaal

De student krijgt een lesboek die aan het einde van de cursus eigendom van de student wordt. De student dient zelf een laptop mee te nemen ten behoeve van de cursus. Schippers IT adviseert om laptops te gebruiken met minstens een Intel Core i5 (of gelijkwaardige) processor en 8GB werkgeheugen, minstens 100GB vrije opslagruimte is ook een pre.

Kwalificaties

Het is mogelijk om na de training online een optioneel examen te doen. Als deze succesvol afgerond wordt dan wordt het certificaat uitgereikt, indien het examen niet afgerond (of niet afgenomen) wordt dan krijgt de student een bewijs van aanwezigheid. Het is mogelijk om dit examen te herkansen.