OSINT II - Open Source Intelligence Specialist®

OSINT II - Open Source Intelligence Specialist®

Duur: 3 dagen
Niveau: Professional
Partner: Aware Online


De OSINT-training II (Professional) is een vervolg op de OSINT-training II (Professional) en is onderdeel van de Registeropleiding tot Certified Open Source Intelligence Specialist®. Deze opleiding vormt niet alleen een verdieping op eerder behandelde studiestof, maar ook een verbreding met bijvoorbeeld nieuwe methoden en technieken, tools en andere sociale media. Na het volgen van deze training is uw kennis op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT) van een bijzonder hoog niveau. U bent in staat om zelfstandig en op een veilige wijze een effectief en kwalitatief hoogwaardig internetonderzoek te verrichten en u kunt daarover op gedegen wijzen rapporteren.

Doelgroep

De OSINT-training II (Professional) is bedoeld voor rechercheurs, analisten en onderzoekers van binnen de publieke en private sector en voor eenieder die zich in het kader van opsporing, handhaving, toezicht of intelligence bezig houdt met het vergaren van informatie op het internet.

De opleiding is onder andere geschikt voor medewerkers van o.a. de politie, defensie, inlichtingendiensten, bijzondere opsporingsdiensten, banken, particulier onderzoeksbureaus, advocatenkantoren en bedrijven met interne fraude-afdelingen.

Studiebelasting

De student is 3 dagen, 7 uur per dag, bezig met deze cursus. Er wordt verwacht dat de student voorafgaand aan de training 3 uur zelfstudie heeft gedaan. Aansluitend aan deze training volgt een examen.

Studiemateriaal

De student neemt een eigen laptop mee, verder studiemateriaal wordt aangeboden tijdens de training.

Kwalificaties

U sluit de training af met een examen welke u na een positieve uitslag de titel Certified Open Source Intelligence Specialist® oplevert.

Datasheet