Training en Consultancy

Training

Training

Schippers IT biedt vele soorten trainingen aan. Door onze uitgebreide ervaring staat er altijd een trainer voor u klaar die de training op een hoogwaardig niveau kan geven. Daarnaast is Schippers IT door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) geaccrediteerd. Dit houdt in dat onze trainingen zijn vrijgesteld van 21% btw voor overheidsinstanties.

Voor een overzicht van onze geplande trainingen verwijzen wij u naar de tabel verder op deze pagina.

Maatwerk

Schippers IT organiseert ook trainingen op maat. Zo kunnen er trainingen gegeven worden voor kleinere groepen of privé. Daarnaast werken we met verschillende partners om samen een uitgebreid aanbod aan trainingen te kunnen geven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie betreft trainingen? Bel ons of mail naar training@schippers-it.nl.

Consultancy

Consultancy

Advies over het gebruik van apparatuur en software. De begeleiding bij het uitvoeren van digitale onderzoeken of het eDiscovery proces. Implementatiebegeleiding in de voor de eindgebruiker begrijpelijke taal. Dit zijn allemaal voorbeelden van consultancy gericht op het creëren van een efficiëntere workflow en kostenbesparing.