Training en Consultancy

Training

Training

Schippers IT biedt vele soorten trainingen aan. Zo bieden we op maat gemaakte trainingen die voor u en uw medewerkers een echte toegevoegde waarde hebben. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van trainingen staat er altijd een medewerker voor u klaar die de training op een hoogwaardig niveau geeft.

Naast training op locatie hebben we ook een aantal open trainingen gepland. Deze vindt u in de tabel hieronder. Voor meer informatie over trainingen op locatie of de open trainingen kunt u contact met ons opnemen.

Schippers IT is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) geaccrediteerd. Dit houdt in dat onze trainingen zijn vrijgesteld van 21% btw voor overheidsinstanties.

Consultancy

Consultancy

Advies over het gebruik van apparatuur en software. De begeleiding bij het uitvoeren van digitale onderzoeken of het eDiscovery proces. Implementatiebegeleiding in de voor de eindgebruiker begrijpelijke taal. Dit zijn allemaal voorbeelden van consultancy gericht op het creƫren van een efficiƫntere workflow en kostenbesparing.