MediaClone introduceert nieuwe productenlijn

MediaClone

MediaClone, Inc. Introduceert extreem snelle imaging en het wipen van apparaten met NVMe Poorten.

Deze nieuwe lijn producten ondersteunen NVMe SSD’s voor digital forensics, IT en het resetten en recyclen van harde schijven. Deze lijn producten kan extreem snel clonen, imagen of NVMe SSD wipen. NVMe SSD is de volgende generatie van digital storage device.

De nieuwe producten bestaan uit drie basismodellen:

  1. De SuperImager Desktop is speciaal voor NVMe SSD’s met meerdere NVMe poorten voor zwaardere belasting. De NVMe Desktop unit met 8 NVMe poorten maakt het voor forensische en IT-gebruikers mogelijk om te clonen of het innemen van een enkele NVMe SSD naar meerdere NVMe SSD’s of zelfs van 4 NVMe SSD’s naar 4 andere NVMe SSD’s in vier separate en onafhankelijke sessie met behulp van de full SuperImager Forensic applicatie of SuperCopier IT-applicatie. De NVMe drive eraser maakt het mogelijk om gelijktijdig data te wipen van 8 NVMe SSD’s in 8 separate sessies met de SuperWiper applicatie.
    De SuperWiper Desktop met gecombineerde NVMe en SATA-poorten voor het ondersteunen van imagen, clonen en wipen van gemengde media kan gebruikt worden met NVMe Desktop unit met 4 NVMe en 4 SATA-poorten. Dit model kan het beste gebruikt worden als de gebruiker data wilt kopiëren naar verschillende digitale opslagmedia.
    De SuperCopier is een portable unit met een NVMe 8” unit en 2 NVMe poorten, 2 SATA-poorten, 5 e-SATA-poorten en een Thunderbolt 3.0 aansluiting. Door de draagbare uitvoering is de SuperCopier zeer geschikt voor in het veld voor het imagen, kopiëren of wipen van NVMe SSD’s, SATA en USB-opslagapparaten. Doordat de unit is uitgerust met een Thunderbolt 3.0 met PCIe uitbreiding is het mogelijk voor de gebruiker om meerdere PCIe opslag controllers toe te voegen ter ondersteuning van verschillende digitale opslag zoals SAS, SCSI, 1394, FC, etc.

Bekijk de producten