DataPilot 10 Update

DP10 Update

De DataPilot 10 software release bevat verbeteringen in Flex Acquisition, Time Slice technologie en meer. Zo bent u in staat om specifieke data als belhistorie, afbeeldingen, video’s of app data te selecteren voor extractie. Daarnaast krijgt Flex Acquisition een mooie snelheidsverbetering waardoor het maken van een extractie nu 50% minder tijd in beslag neemt.

Tevens brengt Susteen de Desktop Viewer uit, waarmee het weergeven, hashing en parsing van de verkregen data met behulp van de DP10 makkelijker wordt. DP10 is gemaakt voor gebruik in het veld en focuspunten als; ondersteunde apparaten, extractie snelheid, datagrootte, rapport en analyse staan op de agenda.

Wilt u een demonstratie op locatie of deelnemen aan een ontbijtsessie in de buurt? Neem contact met ons op!


Contact