Nuix 7.8 Release

Nuix 7.8

Makkelijke workflow, superprestatie

Nuix 7.8 biedt een prettigere workflow voor veel voorkomende taken als het vinden van communicatiepatronen tussen personen, persoonlijke identificatie, het analyseren van mobiele apparaten, en het uitvoeren van incidentiele respons en interne threat investigations. Deze release geeft u superprestatie in scenario’s van big data inclusief high-volume optical character recognition (OCR) en het werken met extra grote compound cases.

Nieuw in Nuix workstation

  • Verbeterde snelheid, hardware gebruik en meer gemak voor optical character recognition, inclusief de mogelijkheid om OCR te gebruiken op de achtergrond
  • Combineren van meerdere cases in een Elasticsearch compound cases of data lake voor cross-case zoeken en analyse
  • Vastleggen van lokale relevante of case-specifieke typen van persoonlijke identificatie door het toevoegen van eigen benoemde entities
  • Haal meer uit mobiele apparaten dankzij de verbeterde integratie met MSAB, reduplicatie binnen XRY en Cellebrite forensic reports, en een meer robuuste extractie van Android apparaten door gebruik te maken van Nuix Imager

Nieuw in Nuix Enterprise Collection Center

  • Wanneer een security incident wordt geidentificeerd door Nuix Adaptive Secrity, is het mogelijk om met behulp van Nuix Enterprise Collection Center een volledige diskimage of een selectieve datacollectie te maken van het betreffende systeem (endpoint). Deze image kan vervolgens geanalyseerd worden met behulp van Nuix Workstation.
  • Uitvoeren van snelle en gerichte datacollecties met behulp van zoektermen en reguliere expressies om te voldoen aan information governance and compliance
  • Verzamelen van data direct naar Amazon S3 cloud storage in plaats van naar een lokale harde schijf.

Nieuw in Nuix Web Review & Analytics

  • Snel identificeren van key players en onderwerpen van elk onderzoek door het sturen van e-mails, documenten, tekstberichten, online chats, en andere communicatie naar een canvas interface, om zo makkelijker inzicht te krijgen wie ertegen wie praat, hoe regelmatig en waarover.

Voor meer informatie over deze release, inclusief Nuix Workstation, Nuix Web Review & Analytics, Nuix Enterprise Collection Center, en de Nuix Engine kunt u de factsheet downloaden.