Seminar Internetveiligheid & Cybersecurity

Seminar Internetveiligheid & Cybersecurity

21-06-2019
Seminar Internetveiligheid & Cybersecurity

“Het alarm erop en de deur op slot!"

‘Dat overkomt ons niet!’, is waarschijnlijk wat u denkt als het gaat over datalekken of hacking. Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar iedere organisatie kan hiermee te maken krijgen. U kunt dus maar beter voorbereid zijn.

Als organisatie van het goede doel bent u afhankelijk van uw vrijwilligers. Zij zijn de kracht van uw organisatie. Deze mensen staan dag en nacht voor u klaar en hebben vaak direct contact met uw klanten. Maar dat brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Een laptop, telefoon of bijvoorbeeld een USB-stick die de vrijwilliger bij zich heeft als hij een klant bezoekt, bevat vaak bijzondere persoonsinformatie. U moet er niet aan denken wat er gebeurt als deze in verkeerde handen valt. Voor bedrijven en organisaties is het de normaalste zaak van de wereld om het kantoor op slot doen en het alarm aan te zetten. Maar zit het digitale kantoor ook op slot? Waar worden zaken als persoonsgegevens, telefoonnummers, medicijngegevens of portfoliogegevens opgeslagen? Hoe veilig is dit? Welke digitale deuren staan open? En heeft u een plan voor het geval zich een datalek voordoet? Of als u toch gehackt wordt?

Schenken en Nalaten aan Goede Doelen en Schippers IT nemen u graag mee in de wereld van cybercrime tijdens de informatiemiddag op 26 september 2019 in de omgeving van Utrecht. Op deze middag zult u zich bewust worden van potentiële gevaren en zullen wij u praktische oplossingen bieden.

Uitnodiging
Meld je aan en blijf op de hoogte!