GDPR Live en eDiscovery Symposium

GDPR Live en eDiscovery Symposium

GDPR Live

Over een maand gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van start. Om hierop voor te bereiden is woensdag 25 april de eerste editie van GDPR Live. Dit congres helpt u met de implementatie van de AVG/GDPR. Schippers IT staat hier met een stand waar Nuix wordt gepresenteerd. Wilt u er meer over weten, dan bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over het programma, de sprekers en de locatie kunt u vinden op gdpr.heliview.nl.

eDiscovery Symposium

Schippers IT is op donderdag 26 april aanwezig op het eDiscovery Symposium 2018 in Leiden. Het onderwerp van het symposium is de AVG. Onze spreker Rob van Enschot houdt hier de lezing “The GDPR Opportunity: data identification”. U bent van harte welkom om te komen luisteren naar ons en de andere sprekers.

Meld u aan voor het symposium.