Cyber Security Audit

Cyber Security Audit

Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat op het gebied van digitale kwetsbaarheden? Of wilt u weten hoe goed uw werknemers op de hoogte zijn van de gevaren die zich afspelen op het internet? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een Cyber Security Audit door onze specialisten uit te laten voeren.

Een Cyber Security Audit is een uitgebreid onderzoek naar uw netwerk en de processen die gelden binnen uw organisatie. We voeren onder andere een controle uit in hoeverre het netwerk voldoet aan de basisprincipes van digitale beveiliging. Daarnaast voeren we een kwetsbaarheidsanalyse uit om te kijken hoe vatbaar het netwerk is voor virussen en malware. De resultaten en aanbevelingen zullen in een adviesrapportage worden beschreven en met u worden besproken. Eventuele bijzonderheden en wensen kunnen worden besproken en nemen we mee in de scan.

Heeft u eerder te maken gehad met cybercriminaliteit, wilt u uzelf of uw organisatie preventief beveiligen tegen deze vorm van criminaliteit of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Preventief beschermen

Gratis website scan

De kans is vrij groot dat uw bedrijf een website heeft. Dit is natuurlijk een goed middel om nieuwe klanten te krijgen. Helaas kan het ook minder gewenste gevolgen geven als uw website niet voldoende is beveiligd. Daarom bieden wij iedereen een gratis website scan aan.

Met een website scan wordt gekeken naar de meest voorkomende fouten en problemen. Hierbij kijken we bijvoorbeeld of data versleuteld over het netwerk gaat. Dit voorkomt dat gevoelige informatie door kwaadwillende onderschept kan worden. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijke kwetsbaarheden die we onder de loep nemen. Uiteindelijk volgt hier een klein rapport uit waar u weer verder mee kan.

Het woord gratis is ook echt gratis. Er zijn achteraf geen extra kosten die plotseling in rekening worden gebracht. Wilt u weten waar u aan toe bent? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek waar de mogelijkheden liggen.

Meer informatie