Cellebrite UFED 6.0 released

Cellebrite UFED 6.0 released

Cellebrite heeft deze week een grote update van de UFED software uitgebracht. Versie 6.0 is uitgekomen voor de UFED Touch, UFED Touch 2, UFED 4PC, UFED Physical Analyzer, UFED Logical Analyzer en UFED Reader.

Hier zitten uiteraard weer een aantal verbeteringen in, zoals de ondersteuning voor het fysiek uitlezen van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge via ADB. Ook zijn er een groot aantal andere telefoons toegevoegd.

Hiernaast heeft Cellebrite de Physical Analyzer software voorzien van 2 extra tools, namelijk SQLite Wizard en Fuzzy models.

De nieuwe SQLite wizard maakt het mogelijk om additionele informatie uit een database te visualiseren. Dit is voornamelijk handig voor databases die niet ondersteund worden door de Physical Analyzer, maar wel belangrijke case data kunnen bevatten.

Voor meer informatie over de nieuwe functionaliteiten kunt u de release notes bekijken.