Nieuws

Webfeed (RSS/Atom)

DVR Examiner ontbijtsessie België

DVR Examiner ontbijtsessie België

Schippers IT organiseert op 24 en 25 oktober een ontbijtsessie voor DVR Examiner in Belgie. Tijdens deze 2 uur durende sessie maakt u kennis met DVR Examiner, een digitaal forensische tool die onderzoek naar CCTV/DVR recorders vergemakkelijkt.

Wilt u ook deelnemen aan de onbijtsessie? U kunt zich direct inschrijven voor 24 oktober in Gent of 25 oktober in Leuven.


Nuix 7.6

Nuix 7.6

Deze maand heeft Nuix wederom een update uitgebracht van de Workstation software. De laatste release van Nuix heeft weer enkele aanpassingen aan de software. Hieronder een kort overzicht:

  • Betere ondersteuning sociale media
  • Rapportage voor zoektermen
  • Nieuwe bestandsformaten
  • Bulk bewijs inladen
  • Nieuwe profielen

Voor een korte uitleg kunt u deze video bekijken. Meer details kunt u in de factsheet en changelog vinden.


Benader data van Huawei apparaten

Benader data van Huawei apparaten

Huawei is de als derde grootste verkoper van telefoons in Europa (marktaandeel 14,7%) na Apple en Samsung een van de meest voorkomende merken bij het veiligstellen van telefoons. Tot nu toe was het niet mogelijk om een zogenaamde fysieke extractie te maken van de Huawei toestellen.

Lees meer over deze unieke functie in de UFED 7.8 release notes.

Cellebrite is trots te melden dat zij als eerste een extractie methode ontwikkeld hebben welke fysieke extractie mogelijk maakt op tientallen Huawei toestellen met HiSilicon Kirin chipsets (92x, 93x, 95x, 96x). Ook word lock-bypassing en het maken van een volledige extractie van het bestandssysteem ondersteund.

Bekijk deze korte demo en zie hoe eenvoudig het is om dit op Huawei toestellen uit te voeren door middel van een kabel en twee acties. Heeft u liever een persoonlijke demonstratie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.