Nieuws

Webfeed (RSS/Atom)

Nuix July Release

Nuix July Release

Deze maand heeft Nuix wederom een update uitgebracht en deze laatste release bevat updates voor Nuix Workstation, Nuix Investigate, Nuix Ringtail, Nuix Enterprise Collection Center en de Nuix Orchestration.


DataPilot 10 Update

DataPilot 10 Update

De Datapilot 10 Software Release bevat onder andere verbetering in de Advanced, Linked Screen en Android Auto-Scroll en geeft Administrators de mogelijkheid om een User Single Sign-On password toe te voegen.


Seminar Internetveiligheid en Cybersecurity

Seminar

Datalekken en hacking. "Dat overkomt ons niet!', is wat de meeste mensen denken. Helaas kan iedere organisatie hiermee te maken krijgen en kunt u maar beter voorbereid zijn. Samen met Schenken en Nalaten aan Goede Doelen organiseert Schippers IT op 26 september a.s. een seminar.


MediaClone introduceert nieuwe productenlijn

MediaClone

MediaClone introduceert een nieuwe lijn producten welke NVMe SSD’s ondersteunen voor digital forensics, IT en het resetten en recyclen van harde schijven. Deze lijn producten kan extreem snel clonen, imagen of NVMe SSD wipen. NVMe SSD is de volgende generatie van digital storage device.


DataPilot 10 Update

Datapilot 10 Update

Deze maand krijgt onder andere Flex Acquisition een flinke snelheidsverbetering en met name Files en App Data voor Android telefoons. Zo neemt het maken van een extractie vanaf nu 50% minder tijd in beslag.


Artikel Het Ondernemersbelang

Het alarm erop zetten en de deur op slot doen, vindt elke ondernemer de normaalste zaak van de wereld. Maar hoeveel ondernemers zetten hun digitale omgeving op slot?


Cellebrite Release UFED 7.16

Cellebrite Release UFED 7.16

Met UFED 7.16 heeft Cellebrite de barrière van ontoegankelijke applicaties bij Android-apparaten verwijderd en bieden zij de exclusieve APK-downgrade-methode.


Nuix 7.8 Release

Nuix 7.8 Release

Deze maand heeft Nuix wederom een update uitgebracht en deze laatste release bevat updates voor Nuix Workstation, Nuix Web Review & Analytics, Nuix Enterprise Collection Center en de onderliggende Nuix Engine.


Cellebrite Release UFED 7.15

Cellebrite Release UFED 7.15

App support

  • Ondersteunt nu verwijderde data van WeChat applicatie voor Android apparaten
  • 149 geüpdatete applicatie versies voor iOS en Android apparaten


USB 3.1 WriteBlocker binnenkort beschikbaar

USB 3.1 WriteBlocker binnenkort beschikbaar

Vanaf december leveren wij de nieuwe USB 3.1 WriteBlocker van Wiebetech. Hiermee is het mogelijk om nog sneller USB-apparaten te benaderen op een forensische wijze. Er kunnen drie apparaten tegelijkertijd aangesloten worden via zowel type-C als type-A aansluitingen. De write-blocker haalt snelheden tot wel 10 Gbps.

De write-blocker wordt aangesloten op een Windows computer via een USB 3.1 poort en maakt het mogelijk data van USB-sticks en schijven te bekijken zonder te riskeren dat de data aangepast of verwijderd wordt.

CRU Wiebetech USB 3.1 WriteBlocker host and source ports

Wilt u meer weten over dit product? Bekijk de product pagina.


DVR Examiner ontbijtsessie België

DVR Examiner ontbijtsessie België

Schippers IT organiseert op 24 en 25 oktober een ontbijtsessie voor DVR Examiner in Belgie. Tijdens deze 2 uur durende sessie maakt u kennis met DVR Examiner, een digitaal forensische tool die onderzoek naar CCTV/DVR recorders vergemakkelijkt.

Wilt u ook deelnemen aan de onbijtsessie? U kunt zich direct inschrijven voor 24 oktober in Gent of 25 oktober in Leuven.


Nuix 7.6

Nuix 7.6

Deze maand heeft Nuix wederom een update uitgebracht van de Workstation software. De laatste release van Nuix heeft weer enkele aanpassingen aan de software. Hieronder een kort overzicht:

  • Betere ondersteuning sociale media
  • Rapportage voor zoektermen
  • Nieuwe bestandsformaten
  • Bulk bewijs inladen
  • Nieuwe profielen

Voor een korte uitleg kunt u deze video bekijken. Meer details kunt u in de factsheet en changelog vinden.