Nieuws

Webfeed (RSS/Atom)

USB 3.1 WriteBlocker binnenkort beschikbaar

USB 3.1 WriteBlocker binnenkort beschikbaar

Vanaf december leveren wij de nieuwe USB 3.1 WriteBlocker van Wiebetech. Hiermee is het mogelijk om nog sneller USB-apparaten te benaderen op een forensische wijze. Er kunnen drie apparaten tegelijkertijd aangesloten worden via zowel type-C als type-A aansluitingen. De write-blocker haalt snelheden tot wel 10 Gbps.

De write-blocker wordt aangesloten op een Windows computer via een USB 3.1 poort en maakt het mogelijk data van USB-sticks en schijven te bekijken zonder te riskeren dat de data aangepast of verwijderd wordt.

CRU Wiebetech USB 3.1 WriteBlocker host and source ports

Wilt u meer weten over dit product? Bekijk de product pagina.


DVR Examiner ontbijtsessie België

DVR Examiner ontbijtsessie België

Schippers IT organiseert op 24 en 25 oktober een ontbijtsessie voor DVR Examiner in Belgie. Tijdens deze 2 uur durende sessie maakt u kennis met DVR Examiner, een digitaal forensische tool die onderzoek naar CCTV/DVR recorders vergemakkelijkt.

Wilt u ook deelnemen aan de onbijtsessie? U kunt zich direct inschrijven voor 24 oktober in Gent of 25 oktober in Leuven.


Nuix 7.6

Nuix 7.6

Deze maand heeft Nuix wederom een update uitgebracht van de Workstation software. De laatste release van Nuix heeft weer enkele aanpassingen aan de software. Hieronder een kort overzicht:

  • Betere ondersteuning sociale media
  • Rapportage voor zoektermen
  • Nieuwe bestandsformaten
  • Bulk bewijs inladen
  • Nieuwe profielen

Voor een korte uitleg kunt u deze video bekijken. Meer details kunt u in de factsheet en changelog vinden.