Onze medewerkers staan u graag te woord!


Tel:
+31(0)161-454449
Email:
support@schippers-it.nl

Nuix

Nuix stelt u in staat om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen uit ongestructureerde data. De gepatenteerde Nuix Engine is ’s werelds meest geavanceerde technologie voor het inzichtelijk maken van grote en complexe data sets. De unieke parallelle processingseenheden zorgen ervoor dat deze data in een korte tijd inzichtelijk gemaakt is.

Nuix Investigator
De geavanceerde digitale oplossingen van Nuix Investigator zijn ontworpen door onderzoekers voor onderzoekers. De technologie is ontworpen voor het veilig te stellen, processen, analyseren en het vinden van kritische feiten in grote hoeveelheden digitale gegevens. Nuix Investigator sluit aan bij uw favoriete methoden en bestaande tools en helpen u om efficiënter te werken door middel van workflows toe te passen.

Nuix eDiscovery
Nuix eDiscovery biedt een reeks krachtige, geïntegreerde tools om het hele eDiscovery proces door te lopen. Dit houdt in het verzamelen, verwerken, opschonen, bekijken en exporteren van de data , dit alles binnen de wettelijke kaders van het onderzoek.  De snelle, uitgebreide en forensische verwerkingseenheid en geautomatiseerde workflows zijn gebouwd op de gepatenteerde Nuix Engine en stellen u in staat om de kosten te beperken en het risico op menselijke fouten te beperken.

De oplossingen van Nuix zijn erg schaalbaar en dus op  alle niveaus in te zetten.
Nuix wordt momenteel gebruikt binnen diverse politieregio’s, accountantskantoren, bancaire instellingen en andere grote organisaties.  Schippers IT is al enkele jaren premium partner van Nuix voor de Nederlandse markt.
Wilt u weten wat Nuix kan toevoegen binnen uw organisatie, neem dan contact met ons op voor een afspraak