Onze medewerkers staan u graag te woord!


Tel:
+31(0)161-454449
Email:
support@schippers-it.nl

Cellebrite UFED

Delivering Mobile Expertise


Cellebrite is een bedrijf dat in 1999 opgericht is door een team van zeer ervaren telecom en mobiele telefonie professionals. Het is een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn technologische doorbraken op het mobiele gebied. Cellebrite's forensische afdeling, waaronder de UFED (Universal Forensic Extraction Device) valt, is een afdeling dat zich richt op het leveren van een volledig forensisch pakket ten behoeve van het uitlezen, analyseren en verwerken van mobiele apparatuur.

Cellebrite heeft een brede productrange waardoor voor elke vraag een oplossing is. Of het apparaat nou op kantoor gebruikt gaat worden of in het veld, er is altijd een Cellebrite die geschikt is. Hiernaast hebben ze ook producten voor het analyseren van connecties tussen telefoons en apparatuur om Chinese telefoons uit te lezen. Behalve het uitlezen van telefoons zorgt de UFED er ook voor dat navigatiesystemen en tablets uitgelezen kunnen worden.

Er zijn momenteel meer dan 20.000 Cellebrite apparaten in omloop, die elk zeer regelmatig geüpdatet worden door de grote innovatie drang van Cellebrite. Behalve het uitlezen van telefoons door middel van de UFED, wordt tegenwoordig ook het analyseren van JTAG extracties ondersteund.

Hieronder vindt u een aantal van de UFED producten. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast het leveren van producten organiseert Schippers IT, als officiële trainingspartner, ook trainingen. Hierover vindt u meer bij het stukje Forensic Trainingen.

Cellebrite UFED Touch 2

Cellebrite UFED Touch 2

De Cellebrite UFED Touch 2 is de opvolger van de bewezen UFED Touch oplossing. Het apparaat is zowel voor kantoor als voor in het veld zeer geschikt voor Mobile Forensics. Het bied een gebruikersvriendelijke interface, een Touch scherm en een extra hoge snelheid door middel van de verbeterde hardware. Er wordt met de UFED Touch 2 een forensische kopie van het apparaat gemaakt die vervolgens met de meegeleverde software uitgelezen en geanalyseerd kan worden.

Download hier de brochure met alle specificaties.

Cellebrite UFED 4PC

Cellebrite UFED 4PC

Nieuw bij Cellebrite is de UFED 4 PC. Dit is een softwarematige forensische oplossing voor het verwerken en analyseren van mobiele apparatuur.  Het verschaft gebruikers met een kosteneffectieve, flexibele en eenvoudige tool die draait op hun eigen werkstation of laptop.

Dit is de ideale oplossing als uitbreiding voor op kantoor.

Cellebrite UFED TK

Cellebrite UFED TK

Het andere nieuwe Cellebrite product dat op de markt is, is de UFED TK. Dit product is een volledige ruggedized apparaat inclusief koffer. Het is specifiek ontworpen om op een enkel ruggedized apparaat extracties te kunnen uitvoeren, te kunnen decoderen en te kunnen analyseren maar ook third party software kan hier op draaien.

De Cellebrite UFED TK is leverbaar met drie mogelijke apparaten, de Panasonic Toughbook CF19 of CF53, of the Toughpad G1. Deze zijn gebouwd om altijd te werken in de zwaarste omstandigheden. 

Cellebrite UFED Link Analysis

Cellebrite UFED Link Analysis

De UFED Link Analysis is een software pakket gericht op analisten. De software legt automatisch verbindingen tussen mobiele apparaten en hun eigenaren. De connecties worden vervolgens gevisualiseerd. De software legt verbanden tussen onder andere SMS berichten, chat berichten en bel geschiedenis. Het is niet alleen mogelijk om Cellebrite extracties in te laden maar ook XRY dumps kunnen worden geïmporteerd. Ook is het mogelijk om CDR data in te laden.

Door het toevoegen van watchlists en filters kunt u snel zien welke personen veel contact met elkaar hebben. U kunt personen en mobiele apparaten snel identificeren door het toe voegen van afbeeldingen en reeds bekende informatie.

Cellebrite Link Analysis Process:

 

Generate physical/logical extraction reports

Open the reports via Link Analysis

Add data & pictures

Activate watch lists & filters

Report

 

Voor meer informatie over hoe UFED Link Analysis uw zaak sterker kan maken kunt u hier een Engelstalig document lezen.

Cellebrite UFED Cloud Analyzer

Cellebrite UFED Cloud Analyzer

Data  vanuit de Cloud biedt een waardevolle bron van potentieel bewijs voor forensische onderzoekers. Gecombineerd met data uit mobiele apparatuur geven ze vaak een duidelijk beeld inclusief details weer, een beeld dat onderzoekers nodig hebben om misdaden op te lossen. Het grote probleem blijft echt de toegang.

Hier komt de UFED Cloud Analyzer in het spel. Het heeft de mogelijkheid om data uit de Cloud veilig te stellen, te onderzoeken en te analyseren. Momenteel worden Facebook, Twitter, Kik, Instagram en enkele opslag Cloud diensten ondersteunt.

Als onderdeel van de productenrange van Cellebrite kan deze krachtige tool snel en op een forensische wijze antwoord geven op de vragen, wie, wanneer en waar?

Voor meer informatie kunt u deze Engelstalige brochure lezen.